Sempozyum Tarihinin Ertelenmesi Hakkında:

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP'un himayelerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk Tarih Kurumu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı paydaşlığında 06 Nisan 2020 tarihinde Üniversitemizde gerçekleştirilmesi planlanan “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 100. Yılında Millî Egemenlik ve Demokrasi Sempozyumu" ülkemizde yürütülen Yeni Nesil Corona Virus’e (Covid-19) karşı alınan tedbirler doğrultusunda ileriki bir tarihe ertelenmiştir. Belirlenecek yeni tarih ayrıca duyurulacaktır.

Saygılarımızla.

Sempozyum Ücreti Ödeme:

Sempozyuma katılım ücretlerini Ziraat Bankası'nın aşağıda verilen hesap veya ıban numarasına, alıcı adı MED2020 yazarak yatırabilirsiniz. Katılım ücreti 100 TL'dir. Katılım ücreti yatırmak için son tarih 20 Mart 2020'dir.

Hesap Numarası: 46585540-5535

IBAN NO: TR710001002708465855405535

Tam Metin Gönderme:

- Hakem inceleme süreçleri tamamlanmış olup, sonuçlar bildiri sahiplerinin mail adreslerine sistem üzerinden gönderilmeye başlanmıştır. Sempozyum programında yer alabilmek için tam metin yazma zorunluluğu olduğunu hatırlatır, 20 Mart 2020 tarihine kadar yazım kurallarına uygun tam metinlerinizin mirayozden@nku.edu.tr  adresine gönderilmesini rica ederiz.